divendres, 24 d’octubre del 2008

Voleu passar por a Calldetenes?

3 comentaris


L'Auditori Teatre de Calldetenes disposa d'un potent projector d'última generació i una pantalla inmensa, nous de trinca. Veniu a comprovar com es veuen el pròxim dissabte 1 de novembre...

Atenció cinèfils: LA NIEBLA DE STEPHEN KING que es projecta és la versió del director, o sigui, inèdita i en flamant blanc i negre! Es tracta d'una preestrena en exclusiva per Calldetenes, cedida per Notro Films, mitjançant la col·laboració de Moviola Produccions.

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Subi i Anna Obiols guanyen l'Apel·les Mestres

1 comentaris

Una parella artística (i sentimental) de grans amics nostres, en Joan Subirana i l'Anna Obiols, són els flamants nous guanyadors del prestigiós Premi Apel·les Mestres de Literatura Infantil 2008, premi que convoca cada any l'editorial Destino, del grup Planeta.
L'obra premiada porta per títol "Nas de Llautó" i segons informen en el seu blog han "volgut fer un petit homenatge a l'home de circ que va ser Charlie Rivel".
En Subi i l'Anna, que actualment viuen a Sant Boi de Lluçanès amb el seu fill Martí, formen part del col·lectiu Co,Co,Còmic! des dels seus inicis (com en Lluís Capdevila). També col·laboren cada any amb el Concurs de Còmics de Calldetenes formant part del jurat. L'any passat, si ho recordeu, en Subi va inaugurar les exposicions monogràfiques paral·leles del concurs amb els seus "Jubilats en acció".
Enhorabona!

divendres, 17 d’octubre del 2008

Tanoka i Tonet: caçadors de bolets

1 comentaris

Ja ha sortit el nou Retalls de Cultura. Aquesta és la tira de Tanoka i Tonet que he fet en aquesta ocasió. Espero que us agradi :)

Lluís Capdevila

0 comentaris


Durant la Festa Major d'enguany, i amb motiu del XVII Concurs de Còmics de Calldetenes, vam tenir ocasió de disfrutar d'una magnífica exposició del gran dibuixant osonenc Lluís Capdevila.
En Lluís publica a El 9 Nou des de l'any 1979. Tothom el coneix per la seva tira d'en Quirzet l'homenet i per l'acudit de la contraportada del setmanari. També publica i ha publicat a Oriflama, Rebombori, Torelló, La Veu de l'Anoia, etc. Es dedica professionalment a la il·lustració, dona classes de dibuix, fa caricatures per encàrrec i mil coses més.
Personalment el conec des que vam coincidir des del primer dia del col·lectiu osonenc Co,Co,Còmic! -més o menys l'any 90-, i sempre he admirat el seu tarannà i el seu sentit de l'humor, agut i ocurrent. Haurieu de sentir-li explicar les mil i una anècdotes relacionades amb els seus acudits d'El 9 Nou, per exemple.
Seguiu-li la pista, serà temps ben emprat!

Noticies sobre còmics ....

 
UnXicdeTot- CalldeCòmics - Template By Blogger Clicks