dilluns, 15 de setembre del 2008

92 participants!


Ja s'acosta el dia en què sortiran a la llum els guanyadors del XVII Concurs de Còmics de Calldetenes. Serà el dissabte dia 20 de setembre a les 19.00h, durant l'acte de lliurament dels XXIX Premis Literaris, a l'Auditori Teatre de Calldetenes.
Enguany la participació ha resultat molt exitosa ja que s'han rebut 92 còmics -dels 300 treballs que conformen la totalitat dels premis literaris-, reafirmant la línia ascendent de concursants dels darrers quatre anys:

2005.......... 43 còmics
2006.......... 43 còmics
2007.......... 68 còmics
2008.......... 92 còmics

Des de l'organització, felicitem de tot cor els participants, i els animem que repeteixin l'any que ve, sigui quin sigui el resultat dels premis d'aquesta edició. Cal valorar l'esforç que suposa crear una bona història, amb text i imatges, en una sola pàgina. És més dificil que que pot semblar en un primer moment.

De ben segur que la bona qualitat de les obres que anem recopilant amb el concurs de Calldetenes, aportarà el seu granet de sorra a obrir una mica més els ulls dels qui qualifiquen el mitjà del còmic de simplement "ninots". Salut!

3 comentaris:

JPP ha dit...

Xevi,
Son desconeixedor del mon del còmic, però em semblen uns resultats extraordinaris.
Mai m’ hagués pensat que es pogués arribar a aquestes xifres.
Felicitats !!!

JeSuS ha dit...

estaría bien poder ver todas las obras, las 92, en una galería virtual, las ganadoras y las no ganadoras...
así los que no nos es posible desplazarnos a verlas físicamente, las podríamos admirar desde casa ;)

Xevidom ha dit...

Hola Jesus, ja ho havíem pensat però és que porta molta feina i sóm poca gent, però queda en projecte. De totes formes, tenim les guanyadores de tots els anys penjades a la web del concurs (www.comicscalldetenes.tk), cosa que no tots els concursos fan.
Salutacions, i si vas participar moltes gràcies!

Noticies sobre còmics ....

 
UnXicdeTot- CalldeCòmics - Template By Blogger Clicks