dijous, 17 de setembre del 2009

L'animalada del 9 Nou

Ja no podrem gaudir de la tira còmica d'en Subi al 9 Nou. Feia onze anys que publicava les Animalades, genial tira -una de les millors de la premsa comarcal catalana- protagonitzada per un ase, un porc i una vaca, que ens explicaven l'actualitat setmanal a la seva manera, sempre amb humor -humor blanc, humor crític, humor negre, humor polític... però sempre amb el millor humor-.
Com el tòpic, jo era dels que sempre obria el diari per la tira d'en Subi.
Per això em vaig sobtar divendres passat dia 11 de setembre, quan em va costar més del compte trobar la tira. I és que en Subi va crear la que potser sigui la tira d'humor més negre de les Animalades: es tractava d'una rèplica exacta d'una esquel·la, això sí, anunciant la mort de la tira d'onze anys d'edat, sense dibuixos, només l'esquel·la. Em va extranyar la violència de la idea i vaig pensar "Subi, t'has passat..." Ell mateix m'ho va confirmar quan li vaig preguntar per mail: li havien clausurat la tira per qüestions d'espai.
Aquesta setmana, en lloc de les Animalades hi trobareu una tira de la Pilarín. La seva tira sí que hi cap! Però deu ser per pocs mil·límetres..!!

3 comentaris:

Xevidom ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
JPP ha dit...

Suposo que en aquests casos qualsevol argument serveix, i que el que menys importa son les explicacions que es donen.

Xevidom ha dit...

Més que explicacions, si més no alguna nota informativa, alguna petita nota de comiat, més que res com a senyal de respecte als lectors, molts dels qual seguíem la tira cada setmana.
Personalment, m'hi sento identificat perquè em va passar una cosa molt semblant en una altra publicació comarcal, i almenys jo vaig tenir com un sentiment de pèrdua (l'Angelina).

Noticies sobre còmics ....

 
UnXicdeTot- CalldeCòmics - Template By Blogger Clicks