divendres, 2 d’octubre del 2009

Sofía Espinosa a Un buen hombre



La guanyadora del Concurs de Còmics de Calldetenes de l'any passat, Sofía Espinosa (foto 3), amb l'obra Infern a Mauthausen (foto 2), acaba de veure la seva obra publicada en una novel·la gràfica col·lectiva que acaba de sortir al mercat de la mà de la prestigiosa editorial Glénat.
Es tracta d'Un buen hombre, una obra guionitzada i estructurada magistralment per Javier Cosnava -el seu marit- i il·lustrada, a banda de la Sofía, per Daniel Acuña, Toni Carbos, Carlos, Bernardo Muñoz, Javier Fernández, Alfonso Zapico, Javier Navarro Barreno, Fernando Baldó y Rubén del Rincón. Una dramàtica història basada en fets reals, ambientada en una urbanització de luxe -"Ciutat Jardí"- situada al costat d'un camp d'extermini nazi, que ens fa reflexionar sobre la societat actual i el poder de la televisió. És altament aconsellable, i nosaltres estem més que satisfets que un dels guanyadors del concurs de Calldetenes hagi pogut publicar el seu còmic en una obra d'aquestes característiques.
Com a anècdota, dir que el guionista Cosnava i el dibuixant Carbós -principals instigadors d'Un buen hombre-, també van concursar l'any passat, però la Sofía els va passar al davant :)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca UN BUEN HOMBRE!!

Noticies sobre còmics ....

 
UnXicdeTot- CalldeCòmics - Template By Blogger Clicks